Menu

HOSOMAKI

Idealny balans ryżu i ryby w MAKI. 6 sztuk 13 […]

TAMAGO UNAGI

Unagi, skrzętnie posiekany ogórek, kampyo i odrobina kremowego serka we […]

NIGIRI

Nic ponad idealnie zbalansowane: porcję ryżu i ryby z dodatkiem […]

ROLKA SMOKA – CALIFORNIA DRAGON

Pod płonącymi łuskami z dojrzałego avokado ozdobionymi majonezem oraz ikrą […]

MAKI TERIYAKI

Unagi, kremowy serek, ogórek i kampyo we wnętrzu klasycznego maki. […]

California YASAI z węgorzem

We wnętrzu mix warzyw chrupiąco wysmażony w japońskiej panierce TEMPURA […]

MIĘKKOSKORUPKOWY KRAB W TEMPURZE

Krab w miękkiej skorupce usmażony w tempurze, podawany z naszym […]

KREWETKI W TEMPURZE

Trzy krewetki tygrysie smażone w tempurze, podawane z naszym firmowym […]

SAŁATKA WAKAME

Orzeźwiająca sałatka z glonów wakame i ogórkami z naszym firmowym […]

SHAO MAI EBI

Pierożki w stylu shao – mai z nadzieniem z krewetek, […]