Menu

FILET Z MELONA

Samo serce melona miodowego podane z lodami mochi o smaku […]

MOCHI

Dwie kulki lodowe w cieście ryżowym podane z puree z […]

LODY W TEMPURZE

Duża porcja lodów śmietankowych pod dwiema warstwami usmażonego ciasta: drożdżowego […]

LODY imbirowe / sezamowe

1 kulka 5 zł 2 kulki 9

SPRING MAKI Z RYBĄ MAŚLANĄ

Podsmażona w cieniutkiej warstwie tempury ryba maślana z majonezem, szczypiorkiem […]

SPRING MAKI Z ŁOSOSIEM

Podsmażony w cieniutkiej warstwie tempury łosoś z sosem tajskim, ogórkami […]

GUNKAN Z KREWETKĄ

Japoński koszyk z ryżu i nori z siekaną krewetką, awokadoi […]

GUNKAN Z TATAREM Z TUŃCZYKA

Tatar tuńczyka z kwadracikami ogórka w dwóch japońskich koszykach. 2 […]

TAMAGO ŁOSOŚ

Kremowy serek, awokado i świeży łosoś we wnętrzu tamago maki. […]

CALIFORNIA RAINBOW

Klasyczne california maki nakryte plastrami łososia, tuńczyka i ryby maślanej […]